Marti, in tara, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in timpul zilei, cand pe arii restranse, indeosebi la munte si in regiunile estice va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 13 - 15 grade.

Miercuri, in tara, vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe in nord si in zona de munte. Spre seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in regiunile vestice si nord-vestice, unde vor fi averse, insotite si de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai ridicate pe litoral.