Serban Huidu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. Realizatorul tv era acuzat de ucidere din culpa, in urma accidentului produs in 16 octombrie 2011, in urma caruia si-au pierdut viata trei oameni.

Serban HuiduFoto: Agerpres

Primul termen al procesului a fost pe 21 iunie, cand magistratii au hotarat ca pentru latura penala pronuntarea sa fie pe 29 iunie, iar pentru partea civila, in ceea ce priveste despagubirile cerute de rudele decedatilor, instanta a dat termen pentru 20 septembrie. Rudele celor morti in accidentul rutier cer despagubiri in valoare de 800.000 de euro - sotia lui Baloc Stefan 200.000 de euro, fiul acestuia 200.000 de euro, iar fiica Magdei Draghici 400.000 de euro, potrivit Agerpres.

Serban Huidu a fost implicat intr-un accident rutier in localitatea Timisul de Sus in 16 octombrie 2011, in timp ce se afla la volanul autoturismului personal, cand a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar de la Brasov spre Predeal. In urma impactului, o persoana a murit pe loc, iar alte doua in drum spre spital.