Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, a anuntat vineri ca tatal sau i-a interzis sa dea publicitatii "testamentul lui politic", informeaza Agerpres. Din acest motiv, dar si pentru a nu perturba activitatea spitalului, declaratia publica programata la ora 17:00 a fost anulata, a mai spus Andrei Nastase.

"Dar fiind numarul foarte mare de prieteni si simpatizanti care ar fi dorit sa participe la intalnirea de vineri din fata Spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului si a zonei limitrofe, am decis sa nu mai fac declaratia publica anuntata. Am decis acest lucru si pentru ca in aceasta dimineata tatal meu mi-a interzis sa dau publicitatii testamentul lui politic'', a declarat Andrei Nastase pentru agentia de presa citata.

Andrei Nastase a motivat decizia afirmand ca "testamentul" a fost scris de Adrian Nastase intr-un moment in care acesta "decisese altceva".

"Miercuri, Dumnezeu a hotarat ca tata sa ramana alaturi de noi si astazi sa-i putem spune impreuna «La multi ani». Va multumesc", a mai spus Andrei Nastase.

Reprezentantii Biroului de Presa al Primariei au declarat pentru HotNews.ro ca Primaria Capitalei a primit o cerere pentru organizarea, vineri dupa-amiaza, unui miting la Spitalul de Urgenta Floreasca, acolo unde e internat Adrian Nastase. Cererea nu a fost aprobata "pentru ca nu a fost depusa in timp util pentru ca o comisie din Primarie sa o aprobe".

Cererea era pentru adunarea publica a 1.000 de persoane intre orele 16:30-18:30, in fata Spitalului Floreasca. Cererea a fost depusa vineri de patru persoane fizice.

Reamintim ca fiul lui Adrian Nastase, Andrei Nastase, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va organiza vineri la ora 17:00 o intilnire cu presa la Spitalul de Urgenta pentru a citi un asa-zis testament al fostului premier condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie in dosarul "Trofeul Calitatii".

Citeste si: