Turistii care achita la agentiile de turism mai mult de cinci zile de cazare la mare pana la 15 iulie pot primi pentru pretul platit, una sau doua nopti gratuite de cazare, a anuntat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Asociatia a lansat astfel programul “ZILE GRATUITE DE VACANTA” care se desfasoara exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, in perioada 15.06 -15.07 2012 si 15.08-31.08 2012.

Programul, realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania, include oferte speciale care vin in sprijinul turistilor, prin acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul “platesti 5 nopti si stai 6 sau chiar 7!”.

Mai exact, turistii care solicita informatii agentiilor de turism membre ANAT cu privire la vacantele in Romania pentru perioada 15.06-15.07, pot primi pentru pretul platit, una sau doua nopti gratuite de cazare.

“ZILE GRATUITE DE VACANTA” face parte din proiectul “Vacanta in tara mea” 2012, proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, primite cu un mare interes de public, precum: ”Inscrieri timpurii”, “Mini-preturi de vacanta”, “Supliment la masa”, “Vacante speciale de evenimente”, etc.

In fiecare editie, acest program a reusit sa atraga zeci de hotelieri de pe litoral, dar si din statiuni montane de traditie, si sute de agentii de turism din toate judetele tarii.

Aceste oferte si programele speciale sunt disponibile numai in cadrul agentiilor de turism membre ANAT si nu direct, prin intermediul hotelurilor.