Vremea se incalzeste usor, dar ramane instabila in urmatoarele zile. Temperaturile maxime vor ajunge pana la 27 de grade, dar nu scapam de ploi.

  • MIERCURI, vremea se va incalzi usor, dar se va mentine in general instabila, arata prognoza meteorologilor. Cerul va fi temporar noros in nordul, centrul si estul tarii precum si in zona de munte, unde se vor semnala averse, insotite si de descarcari electrice. In vestul si sudul teritoriului innorarile vor fi mai ales dupa-amiaza, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice vor fi pe arii mai restranse. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade.

La Bucuresti, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi partial noros. Trecator vor fi ploi slabe, de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22-23 de grade.

  • JOI vremea va fi instabila, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice in sud-estul tarii si local la deal si la munte. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade.

In Bucuresti va ploua temporar,iar vantul se inteteste in timpul precipitatiilor. Maxima termica a zilei va fi de 24 de grade.

  • VINERI Cerul va fi temporar noros si se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii extinse in sudul, centrul si vestul tarii si pe arii mai restranse in rest. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 16 grade.

In Bucuresti va fi soare dimineata, dar spre seara va ploua. Maxima termica va fi de 24-25 de grade.