Vineri, vremea va fi in general frumoasa si calda,informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si la munte, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in majoritatea regiunilor si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii extinse in jumatatea de sud-vest a tarii, unde izolat si cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse, spre sfarsitul intervalului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 12 grade.

La Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul, variabil ziua, se va innora treptat in cursul noptii cand vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului.

Temperatura maxima va fi de 22 ... 23 de grade, iar cea minima de 10 ... 11 grade.

La munte, vremea va fi in general frumoasa si calda. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in majoritatea masivelor si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii extinse in Carpatii Meridionali si Muntii Banatului, unde izolat si cantitatile de apa pot fi mai insemnate si izolat in Carpatii Orientali. Temperatura aerului va avea valori usor mai coborate decat cele din ziua precedenta.