Vineri, in tara, vremea va fi calda si in general instabila. In cursul zilei cerul va avea innorari temporar accentuate si local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in sud-vest si in zonele de deal si munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Noaptea astfel de fenomene se vor semnala pe arii extinse in regiunile intracarpatice si izolat in rest. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, in usoara scadere, se vor situa in general intre 14 si 24 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade.

La Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Temporar cerul va avea innorari si se vor semnala ploi de scurta durata si descarcari electrice, mai ales dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, in scadere, se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

La munte, vremea va fi calda si in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de ziua precedenta.