Criza economica a dus la o scadere drastica a preturilor imobiliarelor, fie ele apartamente sau terenuri.

Speranta MunteanuFoto: HotNews.ro

In urma cu mai bine de trei ani, Speranta Munteanu, consultant real estate, estima corectii majore ale pretului apartamentelor vechi, care urma sa ajunga la nivelul pretului din 2005-2006. Preturile din acest moment ii confirma estimarile.Ne aflam acum la cel mai mic nivel la care pot cobori sau se preconizeaza deja o crestere a pretului? Ce efecte a avut programul Prima Casa asupra pietei imobiliare din Romania? Care sunt tendintele pentru anul 2012? Cum se pozitioneaza bancile in privinta creditelor imobiliare/ipotecare in acest moment?

Speranta Munteanu, partener KPMG, consultant real estate si directorul Departamentului Restructurare, a discutat online despre piata imobiliara, dar si despre modul in care au ales companiile sa supravietuiasca in criza economica.​

Nota Redactiei:

  • Puteti posta intrebari prin intermediul formularului de comentarii.
  • Fiecare cititor poate posta un singur comentariu, care poate contine cel mult 2 intrebari, pentru a da posibilitatea cat mai multor cititori sa intre in dialog cu invitatul.
  • Pentru coerenta si relevanta discutiei, nu vom aproba comentariile care nu se refera la tema anuntata, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.