Alături de copii au mai fost Luiza Șora, actrița Medeea Marinescu, scriitoarea Ana Barton, sociologul Claudiu Crăciun, desenatoarea Roxana Soare şi Ştefan Floroaica, fost concurent "Exatlon”. Fiecare personalitate i-a ajutat de copii să scrie cuvinte în limba română legate de iarnă, dar și cuvinte precum "acasă", "prietenie", "dor", "speranţă", "soare".
“Omul sfințește locul oriunde și oricum, iar dacă există oamenii potriviți, orice loc poate fi acasă. Cei din jur ne fac să fim acasă. Avem o datorie sufletească să înțelegem că aproape este substantiv. Omul este aproapele meu. Poate că oamenii se împart în primitori și neprimitori”, a spus scriitoarea Ana Barton.

Copiii din familiile refugiaților vin zilnic să învețe limba română la sediul Organizației Internaționale pentru Migrație.
„În fiecare zi aici sunt copii care vin să facă lecții, ora de limba română. Sunt copii minunați și ne bucurăm să vedeți cât de bine știu limba română, deși unii sunt doar de un an în România”, a declarat Diana Dragoș de la Organizația Internațională pentru Migrație.
Ora de Caligrafie este un concept al agenției de PR și comunicare PiArt Vision, iar ediția dedicată copiilor din familii de refugiați a fost realizată în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație și Inspectoratul General pentru Imigrări.
MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!