Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Care sunt beneficiile consumului de alimente fermentate si cum ar trebui sa le includem in alimentatie

de G.T.     MedLive.ro
Miercuri, 15 februarie 2017, 13:30 DoctorH - DoctorH Actualitate


Alimente fermentate
Foto: pixabay.com
De la iaurt, varza acra si chefir, la kombucha, kimchi si tempeh, consumatorii de alimente fermentate spera ca bacteriile benefice, care se gasesc in aceste alimente, pot stimula sanatatea organismului prin cresterea populatiilor de bacterii bune la nivelul intestinului, asa cum sugereaza unele cercetari de specialitate.

Citeste mai mult si comenteaza pe MedLive.ro






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1118 vizualizari

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by