Spectacolul "Toti fiii mei" de Arthur Miller deschide seria premierelor stagiunii de toamna a Teatrului National Bucuresti. "Toti fiii mei", in regia lui Ion Caramitru, va fi prezentat sambata, 12 septembrie, si duminica, 13 septembrie, de la ora 19:00. Spectacolul revine pe scena Nationalului bucurestean dupa mai bine de 50 de ani.

Scrisa si pusa in scena in 1947, aceasta piesa l-a propulsat pe Arthur Miller in atentia publicului american si i-a adus acestuia un premiu Tony. Povestea, respectand regula tragediei grecesti de timp, spatiu si actiune, este inspirata dintr-un fapt real, preluat de dramaturg din paginile unui ziar. Actiunea se petrece in America, imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial, in sanul unei familii care a reusit sa se imbogateasca, profitand de oportunitatile aparute. In casa Keller, dramele sunt insa adanci. Deciziile din timpul razboiului au consecinte tragice, trei ani si jumatate mai tarziu, asupra intregii familii.

Spectacolul, a carui scenografie este semnata de Dragos Buhagiar, ilustreaza teme ale dramaturgiei lui Miller, precum: vina, culpabilizarea, durerea si moartea.

Din distributia actuala a spectacolului, fac parte :

Joe Keller: Victor Rebengiuc

Kate Keller: Sanda Toma

Chris Keller: Dragos Stemate

Ann Deever: Costina Ciuciulica

Dr. Jim Bayliss: Dorin Andone

Sue Bayliss: Vivian Alivizache

George Deever: Ioan Andrei Ionescu

Frank Lubey: Gavril Patru

Lydia Lubey: Irina Cojar

Bert: Alexandru Cristian Belu sau Cemo Yuksek

Programul reprezentatiilor: 12, 13, 26, 27 septembrie, 02, 03 octombrie.

Piesa Toti fiii mei a fost montata pentru prima data la Teatrul National in urma cu mai bine de jumatate de secol, in 1948. Din echipa de atunci au facut parte Aura Buzescu, in rolul lui Katty Keller si Liviu Ciulei, care a semnat scenografia spectacolului.