Teatrul Metropolis din Capitala pregateste pentru stagiunea de vara doua premiere cu spectacolele "Doctori, femei si alte intamplari" de Georges Feydeau si "Fantoma, dragostea mea!" de Noel Coward, potrivit directorului institutiei, actorul George Ivascu, citat de Newsin. Teatrul Metropolis nu-si intrerupe activitatera pe perioada verii, fata de marea majoritate a institutiilor teatrale din tara, care prin traditie, ofera actorilor o vacanta in aceasta perioada a anului.

Potrivit site-ului Teatrului Metropolis, spectacolul "Doctori, femei si alte intamplari" de Georges Feydeau in regia lui Emanuel PARVU are urmatoarea distributie: Adrian TITIENI, Anca SIGARTǍU, Adriana TRANDAFIR / Mirela ZETA, Mihai BENDEAC, Adina POPESCU, Emanuel PARVU, Mariana DANESCU, Vlad CORBEANU, Gabriel COSTIN . Avanpremiera spectacolului are loc sambata 18 iulie si duminica 19 iulie, de la ora 20.00.

Cea de-a doua premiera, "Fantoma, dragostea mea!" de Noel Coward, spectacol realizat in regia lui Serban PUIU se afla in pregatire.

Teatrul Metropolis va programa in perioada estivala spectacole din repertoriul sau venind astfel in intampinarea publicului iubitor de teatru.

"Din toamna, vom reveni cu alt program, cu alte piese. In acelasi timp, repetam si pentru altceva, astfel ca sambata va fi premiera piesei , de Georges Feydeau, iar acum incepem repetitiile pentru o piesa , , care care va avea premiera in august", a declarat, pentru NewsIn, George Ivascu.

"Exceptia fericita din acest an este , proiectul primariei la care fiecare teatru va participa cu cate un spectacol, in cele mai mari parcuri din Capitala", a mai spus George Ivascu.

Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr.89) a fost infiintat in 2007, ca prima companie independenta de teatru din Bucuresti. Metropolis il are ca director onorific pe maestrul Radu Beligan.