"Hamlet", unul dintre cele mai asteptate spectacole ale Teatrului Metropolis din Capitala, va fi prezentat, in premiera, pe 14 ianuarie, de la ora 18, 00, intr-o montare semnata de regizorul László Bocsárdi, informeaza Agerpres.

"In lupta cu o lume corupta, ce este mai de pret? A-ti face singur dreptate sau a pastra aparentele impuse de sistem?", "Intre ce limite se mai poate defini Adevarul?", "Pe care axa alegi sa fii...sau sa nu fii, cand porti insemnele poverii "publice", dar si "civile"?" sunt intrebarile la care spectacolul lui Bocsardi ii indeamna pe spectatori sa mediteze.

Cunoscutele personaje din piesa lui Shakespeare prind viata in montarea regizorului roman, gratie unor actori, precum Coca Bloos, Marius Stanescu, Florin Zamfirescu, Alexandru Repan, Sorin Leoveanu sau Ioana Anastasia Anton. Bucurestenii vor putea descifra semnificatiile viziunii lui Bocsardi asupra binecunoscutei piese de teatru atat pe 14, cat si pe 15 si 16 ianaurie, la teatrul bucurestean condus de actorul George Ivascu.

László Bocsárdi este directorul Teatrului Tamási Áron din Sf. Gheorghe, fiind distins, in 2003, cu Premiul "Jászai Mari" pentru activitatea artistica (distinctie de stat acordata anual de Ministerul Culturii din Ungaria pentru oameni de teatru) si cu Premiul National pentru Regie conferit de Ministerul Cultelor si Culturii din Romania pentru spectacolul "Romeo si Julieta".