Spectacolul artistic "Legenda unui Imparat si a Artei sale" realizat de cursantii Asociatiei Sportive Taijidao va fi prezentat in data de 9 decembrie 2008, de la ora 19:30, la Teatrul Arcub. Nascut din pasiunea practicantilor de arte martiale traditionale pentru cultura si spiritualitatea chineza spectacolul incearca sa transmita din frumusetea dansurilor traditionale chinezesti.

Pornind de la legendele trecutului indepartat al Chinei, spectacolul reda atmosfera plina de mister de la Curtea Imparatului Galben, punctul de plecare in istoria dansurilor si a artelor martiale traditionale chinezesti. Astfel, in spectacol sunt prezentate: dansuri sacre, dansuri de inspiratie martiala, maiestria in manuirea armelor traditionale, gratia si misterul feminin.

Asociatia Sportiva Taijidao organizeaza periodic demonstratii si spectacole artistice (dans, muzica si arte martiale traditionale) in care sunt prezentate practici milenare chineze care au la baza principii stravechi din arta miscarii folosite pentru imbunatatirea sanatatii fizice si a celei psiho-emotionale.