Spectacolul „You come to see the show and you'll get an extra burger!" semnat de Mihai Mihalcea se joaca miercuri, 16 octombrie, de la ora 20:30, la Centrul National al Dansului- Bucuresti. „You come to see the show and you'll get an extra burger!" (Vii la spectacol si primesti un extra burger!") este un anti-spectacol, dupa cum il numeste autorul sau. Coregraful Mihai Mihalcea si actrita Mihaela Sirbu sunt interpretii acestui spectacol in perpetua transformare, diferit de la o reprezentatie la alta, lasind impresia unei repetitii care are loc in fata publicului.

Autorul creeaza un remix permanent al continutului, amesteca fara retineri planuri temporale si sentimente de ultima ora, si incearca sa creeze un spatiu propice pentru intrebari si reflectii lansate prin vocea actritei Mihaela Sirbu. Jucat in peste cinci limbi in festivaluri din Franta, Germania, Polonia, Austria, Olanda si Portugalia, „spectacolul" pune in centrul atentiei confesiunea publica a autorului sau, care se pozitioneaza critic fata de problemele pe care le are in societatea in care traieste si, mai cu seama, in domeniul in care activeaza.

Autorul ridica semne de intrebare in legatura cu arta dansului, balansind permanent intre dans si ceea ce se afla in spatele acestuia. Nu fara o nota de ironie, autorul se lasa purtat de subiectivismul sau extrem, incalca regulile si conventiile scenice, si ii dezvaluie publicului amanunte despre culisele crearii spectacolului si despre evenimentele care i-au marcat formarea ca dansator. Dupa reprezentatiile avute la Centre National de la Danse din Paris, criticul de dans Marie-Christine Vernay, scria in ziarul „Liberation" din 12 decembrie 2002: „Vii la spectacol si primesti un extra burger!" al romanului Mihai Mihalcea este un spectacol inteligent, emotionant si plin de umor".

Spectacolul va incheia Gala premiilor "Recycle Art", organizata de HotNews.ro la Centrul National al Dansului- Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun in vinzare cu jumatate de ora inaintea spectacolului la sediul CNDB (Cladirea TNB, B-dul Nicolae Balcescu 2, etaj 4). Se pot face rezervari la adresa: rezervari@cndb.ro. Nu se pot face rezervari in ziua spectacolului. Rezervarile sint valabile numai dupa confirmarearea rezervarii din partea organizatorilor.

Spectacolul a fost prezentat anterior la:

- Die Theater, Viena, iunie 1999

- Platforma Dansului Contemporan Romanesc, Bucuresti, mai 2001

- "body_mind" International Festival , Varsovia, iunie 2001

- Festivalul de dans contemporan "a_sul", Faro (Portugalia), septembrie 2002

- Centrul National al Dansului, Paris, decembrie 2002

- "Springdance", Utrecht, Olanda, aprilie 2003

- Tanzquartier Viena, mai 2003

- Teatrul Odeon, aprilie 2004

- Centrul Wallonie- Bruxelles, Paris, noiembrie 2006

- Festivalul „100 Dessus Dessus – Generation Europe", Paris 2007

- Theater Alte Malzerei, Regensburg, in cadrul „Donumenta 2007", octombrie 2007

- CNDB, mai 2008

Mihai Mihalcea a absolvit Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" si Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, Sectia Coregrafie, din Bucuresti. Timp de doi ani a fost dansator al Operei Comice din Berlin, iar ulterior a colaborat cu Compana Christian Trouillas din Paris. A studiat la in cadrul „Six Week School Program" (American Dance Festival, S.U.A.) si a fost bursier al Pépinieres Européennes pour Jeunes Artistes din Paris. A predat cursuri de dans contemporan la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" si a sustinut cursuri si ateliere la Liceul de Muzica "Dinu Lipatti", la Academia de Teatru din Iasi, la Theatre International de la Cité Universitaire din Paris, Centre Chorégraphique National de Franche-Comte din Belfort, La Manufacture, Atelier du Rhin - Centre dramatique regional, Colmar, si la Tanzquartier Wien.

Din 1999 Mihai Mihalcea isi desfasoara activitatea artistica in cadrul Solitude Project.

A facut parte din echipa de fondatori ai Centrului Multi Art Dans unde, pina in 2002, s-a ocupat de directia departamentului de spectacole.

A dansat si a creat spectacole si lucrari coregrafice prezentate in: Franta, Germania, Italia, Austria, S.U.A., Bulgaria, Ukraina, Portugalia, Polonia, Ungaria, Olanda, Belgia si Slovenia.

A fost artist in rezidenta la Tanzquartie Wien, Centre national de la danse – Paris si Hebbel Theatre Berlin.

Prezenta sa pe scenele internationale a fost remarcata in publicatii ca: Le Monde, Berliner Zeitung, Paris-Match, Liberation, Danser, Ballet-Tanz International, La Republica, Dance Theatre Journal.

Din 2006 Mihai Mihalcea ocupa functia de director al Centrului National al Dansului din Bucuresti. Pentru proiectele pe care le-a derulat a fost nominalizat de Maison d'Europe et d'Orient – Paris pentru premiul "Paris-Europe 2006". Pentru impunerea unui spatiu cultural nou si dinamic si pentru deschiderea unei arte cu public specializat spre zone multiple ale culturii de azi, Mihai Mihalcea si echipa pe care o conduce au adus Centrului National al Dansului Marele Premiu al revistei Cuvantul 2006.

Mihaela Sirbu este actrita. A absolvit Universitatea Bucuresti, specialitatea Germanistica si Academia de Teatru si Film, specialitatea Arta Actorului. Dupa absolvire a jucat la Teatrul Evreiesc si in proiecte independente, atit in Romania cit si in Elvetia si Germania. Bursiera a Institutului Goethe. Este lector universitar la UNATC si a predat in Germnania, la Athanor Akademie, condusa de prof. David Esrig.

Este fondatoarea si directoarea Teatrului Fara Frontiere in cadrul caruia a jucat si regizat. Este de asemenea traducator de teatru, din limbile germana si engleza.