Bibliofilii cu a lor pasiune pentru a citi cărți din diferite domenii, unele mai cunoscute, altele de pe vremea în care cititul se făcea la lumina lumânării, sunt unul dintre motivele care au stat la baza înființării Printre Carti - anticariat de cărți ieftine. Și chiar dacă anticariat este un cuvânt care te duce cu gândul spre cărți vechi, cu pagini îngălbenite și încărcate cu istorie, pe rafturile sale poți găsi chiar și cele mai noi titluri de cărți.

Printre cărți - anticariat Foto: Printre Cărți

Anticariat de cărți ieftine - echilibru între titluri noi și titluri vechi

Un cititor pasionat și curios va aprecia de fiecare dată senzația pe care i-o oferă filele unei cărți vechi, captivante, care și-a lăsat amprenta în cultura și civilizația noastră. Spre exemplu, o astfel de carte este Căutătorii de scoici, un bestseller romantic, scris de Rosamunde Pilcher în 1995. Cartea este centrată în jurul lui Penelope Keeling - o femeie care are în spate o viață tumultoasă. Însă, viața sa ia o întorsătură neașteptată când află că unul dintre lucrurile la care ea ține cel mai mult - tabloul Căutătorii de scoici, pictat de tatăl ei - valorează o mică avere. Romanul, realizat cu măiestrie și cu o suită de peripeții, a fost distins cu premiile Emmy.

Cu toate astea, nici titlurile noi, care captează atenția cititorilor nu ar trebui să fie evitate atunci când cauți cărți in anticariatul Printre Carti. Un astfel de exemplu este cartea Acolo unde cântă racii, bestseller scris de Delia Owens și care a făcut subiectul multor postări din social media în anul 2019. Cartea redă povestea maturizării unei fete părăsite de familie și o emoționantă poveste de dragoste alături de misterul unei crime.

În anticariatul de cărți online ai șansa să călătorești prin diferite lumi cu diferite perspective

Se spune că avem câte ceva de învățat de la fiecare persoană pe care o întâlnim sau de la fiecare loc pe care îl vizităm. Într-un anticariat de cărți ieftine există diversitate, astfel că ai șansa să descoperi diferite cărți sau reviste care tratează subiecte total opuse. Spre exemplu, #24centimetri, în mare parte biografie, este un manifest pentru bucatele bune, scris de Adi Hădean. În schimb ce, colecția de reviste National Geographic, dedicată științei, exploratorilor și aventurii, conectează curioșii de pe întreg mapamondul. Printre paginile DoR ai șansa să descoperi oameni cu povești adevărate care te vor învăța ce înseamnă empatia.

Ce categorii de cărți găsești în anticariatul Printre Cărți?

Printre Cărți este un anticariat de cărți online ce oferă șansa oricărui iubitor de lectură să găsească multe titluri pe care să le adauge în coșul de cumpărături. Rafturile virtuale ale site-uluiPrintreCarti.ro sunt pline de cărți ieftine din diferite domenii, cum ar fi literatură română sau străină, dicționare, artă, istorie și geografie, reviste și ziare vechi sau chiar și cărți cu autograf.

În prezent, anticariatul deține peste 60.000 de titluri de cărți și oferă drept de retur în 30 de zile de la data facturării. Pentru informații, pot fi contactați la sediu, în București, strada Maşina de Pâine, nr. 49-51, etaj 1 (sector 2), la telefon 0726.664.900 (de luni până vineri între orele 10-20) sau pe e-mail la adresa anticariat@printrecarti.ro