Spectacole de teatru, dans, muzică, balet şi proiecţii de filme vor avea loc în fiecare weekend, în Parcul Bazilescu din Capitală, în perioada 17 iunie - 4 septembrie, anunţă Teatrul Excelsior, citat de Agerpres.

''Fiecare sfârşit de săptămână pe care îl veţi petrece în Parcul Bazilescu din Bucureşti (sectorul 1), împreună cu Teatrul Excelsior, va avea o altă savoare şi se va construi în jurul unei teme din universul copilăriei, graţie unor artişti consacraţi, dar şi a micuţilor aspiranţi, plini de talent, care visează să ajungă vedete. Protagoniştii mini-festivalului vor fi copiii şi adolescenţii. Astfel, în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, Teatrul Excelsior va deveni, la fel ca şi anul trecut, un tărâm al poveştii modelat de cei mici'', se arată in comunicat.

* Vineri, de la ora 21,00, bucureştenii vor putea viziona, în aer liber, filmul artistic "Maria Mirabela".

* Programul zilei de sâmbătă începe cu un spectacol al grupului Contrapunct, de la ora 18,05, urmat, de la ora 18,30, de un concurs cu premii. Seara continuă cu spectacolul trupei Mezzetino - "Magazinul cu jucării", de la ora 19,05, un concert cu Dinu Maxer şi Andreas, de la 20,40, şi proiecţia filmului "Roşcovanul" - de la ora 21,00.

* Duminică, de la ora 18,05, are loc un concert al şcolii Ozana Barabancea, iar de la ora 18,30 se desfăşoară un concurs cu premii. Evenimentele zilei continuă cu un spectacol oferit de grupul Miniton (ora 18,30) şi Momente de magie (ora 19,05). La ora 20,40 are loc concertul lui Omar Arnaout (câştigătorul primei ediţii a concursului Next Star), iar de la ora 21,00 va fi proiectat filmul artistic "Chiriţa la Iaşi".

Intrarea la toate evenimentele este liberă.