Gulașul și delicatesele alese de la târgul Ozosep revin de data aceasta pe 11 si 12 iunie, în piața Amzei din Bucuresti, locație plină de istorie și tradiție în gastronomie. Organizatorii pregatesc un festin al gusturilor deosebite, pe care nu îl puteți rata in acest weekend.

Asadar, sunteti invitati să gustați gulașul după o rețetă din Lupeni, Harghita, pregătit în ceaun uriaș la fața locului, dar și langoșul fierbinte cu brânză și smântână deasupra și cu un strop de usturoi.

Totodată, la targ veți găsi de la pateul de bibilică, întins pe pâine crocantă de casă, până la specialități de brânzeturi artizanale, din lapte pur din munții Harghita, preparate sănătoase din carne, dulcețuri și siropuri naturale, multe sortimente de miere bună, preparate din păstrăv, prăjituri, ceaiuri, sucuri naturale, turtă dulce, o selecție interesantă de pălincă, dar și cosmetice naturale, produse artizanale, articole din piele și multe alte lucruri frumoase.

Copiii (și nu numai) sunt așteptați la un atelier de creație în aer liber, organizat de

Mycreativeplace, unde vor decora lingurițe personalizate între orele 11-13 în ambele zile. Prețul unei lingurițe și al materialelor pentru decorat este de 10 lei.

De la ora 14, sâmbătă, veți putea asculta un concert live al trupei One More Minute, iar în ambele zile aveti ocazia sa ascultati muzica mixată special pentru eveniment de către DJ Buff.

Intrarea la târg și concert este liberă.

Ozosep! Mai mult decât un târg. Ozosep este un târg gastro-cultural periodic, care oferă o alternativă de calitate pentru a vă petrece câteva ore din weekend în centrul Capitalei. Bucatele minunate pot fi savurate într-o atmosferă relaxată, familială, ascultând un concert live, iar copiii pot participa la ateliere creative sub îndrumarea specialiștilor.

Ozosep înseamnă produse 100% naturale, ingrediente locale, aduse la București de mici producători în persoană din Harghita și Covasna. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, doar producători mici, sustin organizatorii.

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, filiala București, în parteneriat cu Camera Agricolă a Județului Harghita, cu sprijinul Primăriei Sectorului 1