Dupa succesul primei carti ¬Adela Spune¬( Editura Tandem Media 2014), in care a pus luminile pe barbatii din Romania, este randul femeilor sa fie disecate sub lupa. Autoarea continua, in stilul sarcastic, dar plin de umor care a consacrat-o, radiografia cliseelor si atacarea prejudecatilor romanesti, in Povesti de adormit femeile, o noua carte care se citeste usor, cu gura pana la urechi, dar care, odata ce ai inchis-o, te face sa iti pui multe intrebari.

Adela_IIFoto: GiftBooks.ro

Editie cu autograful autoarei. Numar limitat de exemplare

Legende vechi spun ca exista femei care, in schimbul unei sume de bani, vin acasa la tine, le dai cheia si haosul din casa pe mana si cand te intorci, gasesti totul luna si fiecare lucru pus frumos la locul lui. Se spune ca sunt magice, ca au coborat pe un furtun de aspirator urias in lumea noastra, alungate din lumea lor de capcaune obsedate de curatenie. Se spune ca nu comenteaza, nu au pareri personale cu privire la tonul cu care vorbesti tu la telefon si nu asteapta sa le spui tu ce sa faca. Eu , una, sunt dispusa sa cred mai degraba in unicornul roz decat intr-o astfel de creatura magica.

De la facerea lumii incoace, doua intrebari fundamentale framanta omenirea. Barbatii se intreaba necontenit: ce vor femeile?, iar intrebarea care le framanta pe ele este: tu cand te mariti?. Asta ar trebui sa-ti dea serios de gandit, avand in vedere ca principala ocupatie a femeilor pe lumea asta e sa le-o traga la gioale semenelor. Adica, serios, daca ar fi asa de bine cum spun filmele de dragoste, crezi ca ti-ar mai spune vreuna sa te mariti? Dimpotriva, ar tacea malc. Asa ca, atunci cand o prietena de-a ta care e maritata macar de un an te intreaba ce mai astepti, de ce nu intri si tu odata in randul lumii, sa fugi mancand pamantul.

Cand se apropie Craciunul, iar totul in jur musteste de iubire, ganduri bune si vorbe frumoase, este momentul perfect pentru lansarea unei noi carti pline de rautati care spune adevarul verde-n fata despre dragoste si relatii.

Cartea este prezenta in principalele lanturi de librarii din tara, dar si pe site-ul editurii Tandem Media (www.editura-tandem.ro) si la GiftBooks.ro.