"D'ale noastre", spectacolul de teatru coregrafic in regia cunoscutului dansator si coregraf Gigi Caciuleanu, se va juca in seara zilei de 16 mai 2013 pe scena mare a Teatrului National "Ivan Vazov" din Sofia. Acest turneu se desfasoara in cadrul unui schimb bilateral intrat deja in traditia celor doua teatre nationale.

Foto:

De curand, in cadrul acestui schimb cultural, a fost prezentat, pe scena mare a TNB, cu un mare succes de public, spectacolul Teatrului National "Ivan Vazov" din Sofia, "Don Juan" dupa Moliere, in regia lui Alexander Morfov.

"D'ale noastre", realizat in cadrul Anului Caragiale la TNB, a fost apreciat ca un spectacol care sta in picioare "si daca cineva care-l vede habar nu are de scrierile autorului" (Doina Papp, Revista 22).

Un spectacol inedit, prin forma, mijloace si stil, "productie care nu numai ca onoreaza Nationalul bucurestean, dar poate sta alaturi de orice spectacol de dans contemporan al marilor companii de gen din lume" (Razvana Nita, Port.ro).

Dublu nominalizat, la categoria "Cel mai bun spectacol" si "Cel mai bun actor in rol principal" la Gala Premilor UNITER si primit cu mare succes, anul trecut, in trei capitale europene: Londra, Paris si Bruxelles, spectacolul coregrafului Gigi Caciuleanu mai are o calitate rara, tinteste o categorie larga de public prin rafinament si accesibilitate.