Teatru 2.0 prezinta premiera spectacolului Space Delivery System. Spectacolul se va juca în data de 26 noiembrie de ora 20 și în data de 27 noiembrie de la orele 17 și 21, la Sala Studio a Fabricii de Pensule din Cluj-Napoca. Spectacolul va fi precedat de o expoziție.

Space Delivery System - TEATRU 2.0Foto: Afis spectacol

FLORIN: Salut!

ELIZA: Se spune că aşa începe totul. Simplu, banal. Salut!

FLORIN: Mersi că mi-ai dat add.

ELIZA: Np.

Ce și cât se investește într-o discuție care începe astfel în mediul virtual? Facebook, Twitter, Skype, Yahoo Messenger – cât de mult pot să ne schimbe viața? Care este investiția emoțională într-un avatar – ne mai regăsim în proiecția noastră virtuală sau profităm de mască pentru a ne elibera de regulile și restricțiile din lumea reală?

Spectacolul se concentrează pe comunicarea din viața reală, cea din mediul virtual și dozajul acestora în viața unor adolescenți și este cea de-a treia și ultima etapă a proiectului Space Delivery System, început în luna septembrie.

Proiectul Space Delivery System investighează efectului tehnologiei destinate comunicării la distanță asupra relațiilor interumane. Activitățile pregătitoare au constat in organizarea unei meserotunde cu participanți din diverse medii culturale și un workshop de prelucrare a poveștilor personale.

Spectacolul este realizat pe un text semnat de Alexa Bacanu si regizat de Diana Dragoș. Scenografia este semnata de Anda Pop. Coregrafie: Sinkó Ferenc Muzică: Bodoki-Halmen Kata

Distributia: Alice Solomon, Raluca Mara, Marius Munteanu.

Prețul unui bilet întreg este de 10 lei. Pentru studenți, elevi și pensionari prețul unui bilet este de 7 lei.

Spectacolul este organizat de Teatru 2.0 în parteneriat cu Fabrica de Pensule, Facultatea de Teatru și Televiziune și Club Electroputere Craiova.

Proiectul cultural este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.