Consiliului Judetean (CJ) Timis a anuntat, miercuri, ca a demarat procedurile de reziliere a unui contract de deszapezire, dupa ce a fost constatat ca firma contractata nu a gestionat corespunzator tronsoanele rutiere de care raspunde, petrecandu-se accidente de circulatie, potrivit Agerpres.

"Am convocat de urgenta (marti - n.r.) o sedinta cu reprezentantii firmei (...) care nu au gestionat bine zona 2, conform contractului pe care il au cu CJ Timis. (...) Doua persoane, dintre care un copil, au fost ranite in urma unui accident produs intre Sanandrei si Carani. (...) Un alt accident a avut loc pe drumul dintre Sanmihaiu Roman si Bobda. De asemenea, mai multe masini au alunecat si au iesit in afara partii carosabile. Constatand proasta gestionare a situatiei, am dispus rezilierea contractului (...).", a mentionat presedintele CJ Timis, Calin Dobra, citat intr-un comunicat de presa.

Conform acestuia, in termen de doua zile, CJ Timis va face demersurile pentru atribuirea in regim de urgenta a acestor servicii catre o alta societate, astfel incat sa nu fie probleme cu deszapezirea drumurilor