Echipa redactionala a cotidianului "Romania libera", in frunte cu Petre Mihai Bacanu, a contestat, joi, la Registrul Comertului, legalitatea intrunirii Adunarii Generale a Actionarilor, in urma careia a fost ales un nou Consiliu de Administratie al societatii "R", cu Klaus Overbeck presedinte.

Anuntul a fost facut, ieri, de catre Petre Mihai Bacanu, in cadrul unei conferinte de presa, la care au participat si membrii redactiei. Bacanu a spus ca orice Adunare Generala a Actionarilor trebuie convocata de el, fiind presedintele acesteia. Pentru ca joi a refuzat sa participe la intrunire, considerand-o ilegala, nu recunoaste nici noul CA.

In replica la cele afirmate de Bacanu, Klaus Overbeck a convocat, ieri, la Hotelul Sofitel, o conferinta de presa prin care spera sa lamureasca starea de fapt de la "Romania libera".

Din cele declarate de el, in prezenta avocatului angajat, a reiesit faptul ca, prin decizia Adunarii Generale a Actionarilor, functia de presedinte i-a revenit lui, declaratie nesustinuta, spre nemultumirea generala, de nici un fel de act.