"O mare nenorocire s-a intamplat in aceasta dimineata. Nici nu pot sa mai vorbesc. Stiu ca antrenorul ei, Stefan Beregszaszi se afla in alta masina si n-a patit nimic. Se aflau in Bulgaria si veneau spre Romania."

Ilie Floroiu - presedinte FRA

“Sunt terminata, sunt inmarmurita. Am pierdut o fata extraordinara. Ea a stat langa noi mereu. Astazi ii asteptam sa soseasca in Romania si maine trebuia sa ne intalnim cu ea si cu Stefan Beregszaszi la federatie. Nu stiu nimic ce s-a intamplat acolo. Stiu ca isi dorea sa-si intemeieze o familie, acum cand implinea 30 de ani."

Gabriela Szabo

"Este o tragedie! Dupa ce se vor mai linisti lucrurile, ANS impreuna cu Federatia Romana de Atletism va declansa o ancheta, separat de cea a politiei, pentru a descoperi ce s-a intamplat. Nu este normal ca deplasarile in cantonamente sau la diferite competitii sa se faca cu masina personala".

Octavian Belu - presedinte ANS

"Sunt socat. Era o sportiva nemaipomenita si o colega extraordinara. Ne cunosteam de mult timp. A pierdut enorm sportul romanesc."

Marian Oprea

"Imi vine sa innebunesc, nu pot sa cred ca Maria a murit. Nu gasesc cuvinte, sunt ametita, e ceva ingrozitor. E o tragedie pentru atletismul romanesc. Eu stiam ca e in Tunisia, sau asa ceva, nu stiu ce a cautat in Bulgaria. De ce nu a mers cu avionul nu pot sa-mi explic."

Iolanda Balas Soter - presedinte de onoare FRA

"Tot sportul romanesc este indurerat, nu numai cel dinamovist. Nu merita sa pateasca asa ceva in conditiile in care a dus o viata plina de greutati."

Marcel Popescu - presedinte Dinamo

Maria Cioncan era legitimata la CS Dinamo

"Regretam profund trecerea la cele vesnice, in urma unui tragic accident rutier, a Mariei Cioncan, personalitate proeminenta a sportului romanesc si cetatean de onoare al muncipiului Cluj-Napoca. In aceste clipe de adanca tristete si de grea pierdere suntem alaturi de intreaga comunitate sportiva."

Emil Boc - primar Cluj-Napoca