Pentru sprijinirea IMM

de     HotNews.ro
Miercuri, 30 iunie 2004, 0:00


Deputatii au adoptat, in acest sens, cu amendamentele formulate de Comisia pentru industrii si servicii, proiectul de lege privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii.
Deputatii au mai stabilit ca respectivele fonduri vor fi alocate prin legea bugetului de stat.
La propunerea deputatului UDMR Antal Istvan, deputatii au decis, printre altele, ca la calcularea numarului mediu anual de salariati nu vor fi luate in considerare salariatele aflate in concediu de maternitate.

Potrivit raportului comisiei de specialitate din Camera, proiectul de lege a fost elaborat in contextul angajamentelor asumate de Romania in vederea integrarii in Uniunea Europeana in cadrul Capitolului 3 de negocieri - Libera circulatie a serviciilor - si a Capitolului 16 de negocieri - Intreprinderi mici si mijlocii.
Proiectul de lege a fost adoptat de Senat in data de 22 iunie, Camera Deputatilor fiind camera decizionala. Proiectul de lege va merge la Presedintie pentru promulgare.25 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă