Fotbalistii de la Dinamo pregatesc, in cantonamentul de la Saftica, returul cu Zilina, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Partida din “Groapa” va avea loc miine, de la ora 21.00, si va fi transmisa in direct de Antena 1.

In afara studiului video, “ciinii rosii” poarta discutii individuale atit cu antrenorul Ioan Andone, cit si cu psihologul Luminita Cojocaru. “Nu va pot da nici un fel de detalii. N-am voie sa vorbesc despre acest subiect”, s-a limitat sa ne spuna psihologul, referitor la situatia tensionata, generata de infringerea de la Constanta.

Zilina soseste astazi la Bucuresti. Delegatia slovacilor va ajunge pe Aeroportul Baneasa in jurul orei 13.30 si urmeaza sa se cazeze la Hotelul Crystal Palace, proprietatea lui Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Englezii au venit in inspectie

Oficialii echipei engleze Manchester United sint siguri ca Dinamo va trece de Zilina. Un oficial al “diavolilor rosii”, formatia care-i asteapta pe dinamovisti in turul trei preliminar al Ligii, a vizitat ieri clubul din Soseaua Stefan cel Mare.

Englezul a inspectat apoi stadionul “Lia Manoliu”, unde, pe 11 august, Dinamo va disputa meciul-tur in compania starurilor lui Sir Alex Ferguson. Returul de pe “Old Trafford” este programat pe 25 august, de la ora 22.10 (n.r. - ora Romaniei).