S-a publicat

Decizia privind implementarea serviciului universal in sectorul comunicatiilor electronice ***

de     HotNews.ro
Joi, 19 august 2004, 0:00


Decizie nr. 1074/EN din 6 iulie 2004 privind implementarea serviciului universal in sectorul comunicatiilor electronice
Serviciile incluse in sfera serviciului universal sunt furnizarea accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix si accesul la telefoanele publice cu plata.

Dreptul de acces la reteaua publica de telefonie la un punct fix este asigurat prin instalarea de telecentre.
Dreptul de acces la telefoanele publice cu plata este asigurat prin instalarea de telefoane publice cu plata.

Pot fi desemnati ca furnizori de serviciu universal:
- pentru accesul la reteaua publica de telefonie la un punct fix, in vederea instalarii de telecentre, precum si pentru accesul la telefoanele publice cu plata persoanele care sunt, cumulativ, furnizori de retele publice de comunicatii electronice si de servicii de telefonie destinate publicului;
- pentru accesul la reteaua publica de telefonie la un punct fix, in vederea acordarii de subventii, furnizorii de servicii de telefonie destinate publicului.

Calitatea de furnizor de serviciu universal poate fi retrasa, prin decizie a presedintelui ANRC, in cazul in care furnizorul de serviciu universal se face vinovat de nerespectarea, in mod grav si repetat, a obligatiilor, conditiilor, standardelor, regulilor, procedurilor si termenelor prevazute in sarcina furnizorului de serviciu universal prin decizia de desemnare.20 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version