Renee Zellweger isi atinge limita… ratiunii

de     HotNews.ro
Marţi, 11 ianuarie 2005, 0:00


Bridget Jones a făcut inconjurul lumii. Aparent părea a fi un personaj ca oricare altul, unul banal in anumite momente şi cu un comportament exagerat in altele.

Dar o mulţime de femei din intreaga lume au simpatizat-o pe Bridget şi au descoperit că au atit de multe in comun! O mulţime de bărbaţi au simţit că au trăit nişte intimplări asemănătoare celor din film lingă o „Bridget” a lor, care se numea, poate, July, Barbara sau Sophie.

Astfel, prima parte a filmului „Bridget Jones” a rămas parcă mereu actuală. Toată lumea vorbea in continuare despre această producţie, de parcă ar fost lansată cu citeva zile in urmă. Bineinţeles, cartea după care a fost făcut filmul a fost şi ea un best seller.

Cei trei ani de la lansarea primei părţi au trecut repede, in aşteptarea continuării. „La limita raţiunii” este o poveste de dragoste destul de uşurică, insă in care Zellwegger, actriţa ciştigătoare a unui Oscar, recucereşte publicul. Iar bărbaţii se bat din nou pentru ea.

Bridget şi-a indeplinit, in sfirşit, visul cel mare: acela de a fi iubita lui Mark Darcy (Colin Firth), un celebru avocat. Dar, dintr-o dată, Bridget se trezeşte in faţa unei dileme şi mai mari.

De cucerit a reuşit ea să-l cucerească, dar cum să facă să il şi păstreze? in timp ce incearcă să işi construiască o strategie invincibilă, realizează că lucrurile sunt chiar mai complicate decit păreau.

Pentru că a apărut şi concurenţa: o tinără şi frumoasă colegă a lui Mark, o fiinţă inaltă, cu picioare lungi.

Insă dacă-i bal, bal să fie! Scenariştii s-au gindit că este momentul să complice şi mai tare lucrurile, aşa că apare şi fostul şef al lui Bridget, Daniel Cleaver. Adică personajul interpretat de Hugh Grant.
După cum probabil ştiţi deja, „Jurnalul lui Bridget Jones” şi „Bridget Jones: La limita raţiunii” sunt filmele care au determinat-o pe simpatica Renee Zellweger să renunţe la siluetă. Dar a meritat. Prima parte este in topul celor mai bine vindute filme britanice din lume şi a acumulat, in total, vreo 280 de milioane de dolari.

COMEDIE
Regia: Beeban Kidron
Cu: Renee Zellweger, Hugh Grant
in cinematografe: din 7 ianuarie35 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version