Emil Boc, presedintele interimar al PD a sustinut ieri ca adevaratul cadidat al PSD la Primaria Capitalei nu este Marian Vanghelie, ci Cozmin Gusa. "Este o gluma buna candidatura lui Marian Vanghelie. Adevaratul candidat al PSD la Primaria Capitalei nu este Marian Vanghelie, ci Cozmin Gusa pe care il vor anunta astazi (n.r.: ieri) sau cel tarziu maine (n.r.

: astazi)", a subliniat Boc, adaugand ca aceasta nu este o gluma. Liderul PD a apreciat ca Vanghelie este doar "un iepuras aruncat in batalie dupa modelul altor iepurasi ai PSD la Primaria Generala a municipiului Bucuresti", adevaratul candidat fiind Cozmin Gusa. "Viata va confirma realitatile spuse de PD", a incheiat Boc, mentionand ca are informatii in acest sens.

Cozmin Gusa, cel vizat de anuntul liderului PD, Emil Boc, ne-a declarat: "Relatia mea cu PSD este ireconciliabila, acum si in viitor. Nu m-am gandit sa candidez la Primaria Capitalei. Declaratiile lui Emil Boc, suspect de colaborationism cu PSD in perioada iulie-decembrie 2004, cand nu a atacat in nici un fel lideri PSD, nu mi se par serioase si nu le comentez.

Boc nu este decat un fost coleg de nomenclatura comunista al lui Ion Iliescu si asta va ramane".