Dupa conferinta de presa a lui Zenga si Bondrea, in fata ziaristilor a venit Dinel Staicu. "Orice inceput are si un sfirsit in viata", a spus, dupa care si-a anuntat retragerea din fotbal si, implicit, de la U Craiova. "Imi cer scuze ca am dezamagit.

Nu mai am nici o motivatie sa investesc bani in aceasta echipa, pe care o las Primariei Craiova, fara nici un ban. Nu mai vreau sa pierd in continuare si ii informez de acum pe noii proprietari ca nu le voi lasa in cont bani decit pentru etapa viitoare", a spus Staicu.

"Vreau sa pun capat acestei traume psihice la care sint supus de cind am preluat aceasta echipa. Nu mai pot, mai am pe cap si anchetele PNA-ului, nu mai rezist. Gata, am ajuns la capatul puterilor. Eu sint principalul vinovat.

Plec, mai mult ce pot sa fac, sa ma spinzur?", a explicat motivele retragerii Staicu, care a raspuns ambiguu atunci cind a fost intrebat ce se va intimpla daca Primaria nu va dori sa preia formatia: "Ce ma mai intereseaza pe mine, daca eu nu mai sint din aceasta seara patron la Craiova?".

„E totul terminat. Craiova e in Divizia B. Trebuie luate lucrurile de la zero. Asta este viata. Era de asteptat ca se va ajunge aici pentru ca aceasta echipa nu mai are valoare si nici nu mai exista organizare. Nu stiu nimic de faptul ca Primaria ar putea prelua echipa"

Rodion Camataru, consilier la Primaria Craiova din partea PD

„A fost o decizie politica atunci cind am luat Craiova"

Dinel Staicu a spus ca "decizia pe care o regret cel mai mult a fost ca am preluat echipa. A fost o hotarire politica, mi s-a promis sprijin din acest punct de vedere". Momentul la care face referire Staicu este cel in care a luat echipa de la Netoiu, care dorea sa o vinda si nu avea cui.

Atunci, prefectul de Dolj, Cornel Mondea, om al PSD-ului, i-a sugerat lui Staicu sa ia el gruparea din Banie, in schimb, urmind sa fie ajutat pe plan politic. / Dan Udrea

Bondrea il acuza pe Guso

Marian Bondrea a folosit cuvinte dure dupa meci la adresa portarului Adnan Guso. "Cred ca s-a plictisit de atita bine si va lua si el o pauza. Va trece pe banca de rezerve. Ar fi cazul sa inteleaga ca trebuie sa mai ajute din cind in cind si echipa asta, ca el a tot fost spriinit in ultimul timp", a tunat Bondrea. / Dan Udrea

"Nu stiu ce sa mai zic despre viitor. Daca mai exista miracole pe lumea asta, atunci Craiova va scapa de retrogradare. Trebuie sa fac un gest logic si sa cer scuze acestui public incredibil pe care l-am avut alaturi de noi si in aceasta seara"

Marian Bondrea

"Am cistigat un meci de o mare importanta pentru noi. Am trecut cu bine peste 5 meciuri jucate in 14 zile, insa pentru Steaua campionatul nu e terminat"

Walter Zenga

"Prin golul de azi pot sa spun ca am devenit nasul Craiovei, de care imi pare sincer rau, insa asta este viata si sportul. Unii pierd, altii cistiga"

Nicolae Dica