Mirciulica Geoana a reusit sa se dea in stamba in stilu-i caracteristic si in fata lui Bill Clinton, sambata seara, la conferinta sustinuta de fostul presedinte al SUA la Palatul Parlamentului.

Ignorand faptul ca Bill Clinton se afla la acea intrunire pe bani grei pentru a raspunde intrebarilor oamenilor de afaceri si politicienilor romani, Mircea Geoana s-a apucat sa tina un discurs electoral, vorbind - de parca ar fi interesat pe cineva - despre rolul sau istoric in viata Opozitiei din Romania.

Presedintele PSD l-a anuntat pe Clinton ca el este liderul Opozitiei din Romania si ca visul sau este sa fie cel mai mare lider pe care l-a avut vreodata Opozitia in tara noastra.

Usor plictisit, Clinton l-a intrerupt dupa 5 minute pe Mister Geoana, atragandu-i atentia ca nu acesta este subiectul conferintei si ca, "inainte sa dea din gura, sa se apuce sa faca lucruri constructive".

Lui Vadim i-a fost furat laptopul

Laptopul folosit de presedintele de onoare al PPRM, C.V. Tudor, a disparut din seiful aflat in biroul acestuia de la Senat, senatorul afirmand ca a anuntat conducerea Senatului, a Ministerului Administratiei si Internelor si pe cea a Serviciului de Protectie si Paza cu privire la incident.

Senatorul Corneliu Vadim Tudor a declarat sambata ca i-a fost furat din biroul de la Senat un laptop pe care avea numeroase documente si anchete de presa, care se afla in seiful sau. Presedintele de onoare al PPRM afirma ca seful lui de cabinet, Vladimir Farserotu, avea cheia de la seif si ca acesta este cel care a sesizat joi dimineata disparitia laptopului.

"Deocamdata, eu nu acuz pe nimeni si nu fac nici o speculatie, dar ma intreb de ce hotul nu a furat si telefonul mobil care se afla in acel seif, icoana de argint pe care o am de la Vatican si cele peste o suta de medalii din cabinetul meu, dintre care unele foarte valoroase", a declarat C.V. Tudor.

Marko Bela, huiduit la concertul Omega de la Targu Mures

Liderul UDMR Marko Bela a fost huiduit sambata seara de cateva zeci de mii de persoane care au participat la un concert sustinut de formatia ungara Omega pe stadionul municipal din Targu Mures. Liderul UDMR a incercat sa sustina un discurs despre unitate, moment in care spectatorii nerabdatori au inceput sa-l huiduie, cerandu-i sa plece.

Marko Bela, a carui formatiune politica a fost principala sustinatoare financiara a concertului, la care intrarea a fost libera, a declarat presei dupa ce a coborat de pe scena ca aceasta formatie inseamna tineretea lui, dat fiind ca s-a impus prin anii '60, si vede in Omega o posibilitate de a se solidariza generatiile.

"Nu am observat ca am fost huiduit, eu cred ca aici nu trebuie sa tinem discursuri, ci e loc de muzica", a declarat Marko.

O explicatie a gasit si vicepresedintele UDMR, Borbely Laszlo. "Probabil ca nu le place oamenilor sa amestece politica cu aceste concerte si eu cred ca nu trebuie sa fie nici un fel de tragedie. Cred ca pana la urma au inteles ca presedintele Marko le-a urat sa se simta bine.

Nu a fost un discurs politic si totusi e important ca UDMR a reusit sa-i aduca pe membrii formatiei in Transilvania, aici, in Romania", a spus Borbely.