Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, negociaza inca de marti cu Federatia Turca de Fotbal (TFF) pentru preluarea postului de selectioner si solicita un salariu anual de 3,5 milioane de dolari, a anuntat cotidianul Milliyet. Ersun Yanal a fost demis, miercuri seara, de la conducerea tehnica a reprezentativei Turciei, insa federatia era hotarata sa renunte la el de mai multe zile.

Presedintele TFF, Levent Bicakci, i-a cerut presedintelui clubului Besiktas, Yildirim Demiroren, sa se intalneasca in numele federatiei cu Lucescu la Milano. Intrevederea celor doi a avut loc in noaptea de marti spre miercuri si s-a incheiat dimineata, insa Demiroren si Lucescu nu au ajuns la un acord.

Cei doi nu s-au inteles in privinta salariului, Mircea Lucescu solicitand sa fie platit cu 3,5 milioane de dolari anual, iar Demiroren oferindu-i tehnicianului, in numele federatiei, un salariu anual de cel mult 2,7 milioane de dolari. Mircea Lucescu a dezmintit negocierile pentru postul de selectioner al Turciei. "Nu m-am intalnit cu nici un presedinte de federatie turca sau altceva.

Eu sunt sub contract cu Sahtior si nu am de gand sa plec de aici. Am spus de atatea ori asta. Acum sunt in Italia in vacanta, pentru ca in Romania este prea multa agitatie", a declarat Lucescu. Tehnicianul roman a recunoscut totusi ca s-a intalnit cu presedintele clubului Besiktas, deoarece oficialul turc dorea sa achizitioneze un jucator italian.