Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in ultima luna, inca noua noi unitati bancare in judetele Dolj, Botosani, Neamt, Bihor, Timis, Gorj, Salaj si in Municipiul Bucuresti. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 325 de sucursale si agentii.

“Strategia BCR de a dezvolta canalele multiple de distributie a produselor si serviciilor bancare se bucura de mult succes, deoarece am dezvoltat fiecare canal intr-un mod inovator, in concordanta cu preferinta clientilor nostri.

Unitatea bancara a ramas canalul preferat in Romania, iar prin deschiderea acestor noi unitati, BCR a dovedit inca o data ca este cu adevarat in slujba clientilor sai, rerspectand dorintele acestora si deschizand sucursale si agentii in zone unde sistemul bancar nu a patruns inca.

Ritmul accelerat de dezvoltare a retelei noastre de unitati bancare va continua si in saptamanile urmatoare, dovedind astfel inca o data, ca suntem deschizatori de drumuri, lideri cu adevarat ai sistemului bancar romanesc”, a declarat Natalita Hurduc, Vicepresedinte Executiv al BCR.

Cele 9 noi unitati deschise confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axat pe satisfacerea cerintelor populatiei. Noile unitati bancare au o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor, dedicat in special populatiei.

“BCR ramane fidela politicii sale de a fi cat mai aproape de clienti, de a veni in intampinarea cerintelor acestora prin oferirea unei game de produse si servicii cat mai complete, dar si prin dezvoltarea retelei de unitati.

Obiectivul nostru principal este sa ne consolidam pozitia de cea mai puternica si apreciata banca din Romania, la care fiecare persoana va avea acces si incredere sa faca tranzactii cu noi”, a adaugat Natalita Hurduc.

BCR a deschis, luni 11 iulie a.c., 6 noi unitati bancare. Doua dintre acestea sunt situate in Bucuresti. “Agentia Lacul Tei” este amplasata pe, B-dul. Lacul Tei, Nr. 119, Bl. 5A1, Parter, Sectorul 2. “Agentia Dinicu Golescu” este situata pe B-dul Dinicu Golescu, Nr. 23-25, Parter, Sector 1. Cu aceste doua agentii, numarul unitatilor BCR din Capitala a ajuns la 53.

In Judetul Dolj a fost deschisa “Agentia Romanescu” care este situata pe B-dul. Ion Antonescu, Bl. A5b, Parter. Agentia este cea de-a 5 unitate din Municipiul Craiova si a 8 din Judetul Dolj.

“Agentia George Enescu” este situata pe Calea Nationala, Nr. 65, Parter. Agentia este cea de-a 3 unitate din Municipiul Botosani si a 9 din Judetul Botosani.

“Agentia Precista” este situata pe B-dul. Decebal, Nr. 35, Bl. 14, Parter. Agentia este cea de-a 2 unitate din Municipiul Piatra Neamt si a 5 din Judetul Neamt.

“Agentia Nufarul” este situata pe Str. Nufarul, Bl. AN 58, Parter. Agentia este cea de-a 5 unitate din Municipiul Oradea si a 10 din Judetul Bihor.

Recent, BCR a mai deschis:

“Agentia Giroc” din Timisoara este situata pe Calea Martirilor, Nr. 60, Parter. Agentia este cea de-a 4-a unitate BCR din Municipiul Timisoara si a 8-a unitate operativa din Judetul Timis.

„Agentia Victoria” din Municipiul Targu Jiu este situata pe Str. Victoriei, Bl. 194, Parter. Agentia este cea de-a 2-a unitate BCR din Municipiul Targu Jiu si a 3-a unitate operativa din Judetul Gorj.

„Agentia Silvania” din Municipiul Zalau este situata in Complexul Silvania din B-dul Mihai Viteazu, Nr. 39, Bl. D4, Sc. E, Parter. Agentia este cea de-a 2-a unitate BCR din Municipiul Zalau si a 6-a unitate operativa din Judetul Salaj.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al InfoBCR - 0801.0801.227, (0801.0801.BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

De asemenea, Serviciul InfoBCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801.BCR (*0801.227). Serviciul InfoBCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.