S-au aprobat

Precizarile pentru aplicarea prevederilor privind unele masuri de natura fiscala si financiara pentru punerea in aplicare a Legii nr. 348/2004 privind denominarea monedei nationale ***

de     HotNews.ro
Luni, 25 iulie 2005, 0:00


Ordinul nr. 978 din 8 iulie 2005 privind aprobarea Precizarilor pentru aplicarea prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 59/2005 privind unele masuri de natura fiscala si financiara pentru punerea in aplicare a Legii nr. 348/2004 privind denominarea monedei nationale.

Incepand cu data de 1 iulie 2005, creantele fiscale reprezentand impozite, taxe, contributii si alte sume datorate bugetului general consolidat se stabilesc in moneda noua, la nivel de leu, fara subdiviziuni, prin rotunjire la un leu pentru fractiunile de peste 50 de bani inclusiv si prin neglijarea fractiunilor de pana la 49 de bani inclusiv, cu exceptia creantelor prevazute la pct. 3.

In cazul impozitelor, taxelor si contributiilor retinute la sursa potrivit legii, rotunjirea se efectueaza de catre platitorul de venit pentru fiecare beneficiar. Prevederile se aplica si creantelor fiscale nascute anterior datei de 30 iunie 2005, stabilite sau corectate dupa data de 1 iulie 2005, precum si celor inscrise in acte administrative aflate in curs de executare.36 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi