Dupa acuzatiile de spalare de bani si demisia din PRM, actualul senator conservator Dorel Onaca se confrunta si cu probleme destul de mari in afacerile pe care le are la malul marii.

Cu o avere evaluata la 30 milioane de dolari, Dorel Onaca nu are fondurile necesare pentru a-si plati creantele si a scapa de sechestrul pus pe una din proprietatile sale.

In incercarea de a recupera integral sumele datorate de Onaca, Administratia Finantelor Publice Constanta a pus sechestru pe complexul Splendid din Eforie Sud, unitate inregistrata pe firma Onacva Group.

Complexul, care este finalizat in proportie de 90%, are o suprafata totala de 3.745,52 metri patrati si are in componenta un hotel, restaurantul Splendid si o terasa pozitionata exact pe malul marii.

Chiar daca valoarea nu a fost inca stabilita, orice persoana are posibilitatea in acest moment sa intre in cursa pentru achizitia complexului. Cel interesat poate licita singur si sa achite valoarea estimata direct.

Pretul de pornire a licitatiei este pretul de evaluare, pentru prima licitatie; in cazul in care nu se gaseste un cumparator, pretul este diminuat cu 25% a doua oara, iar la a treia licitatie, pretul este diminuat cu 50%.

Clar, anul acesta a inceput prost pentru senatorul a carui avere este evaluata la 30 milioane de dolari.