Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, intors ieri de la celebrele sale studii, de la Londra, a convocat o conferinta de presa chiar pe aeroport, pentru a face o serie de declaratii de-a dreptul halucinante.

Astfel, dezvoltand o afirmatie recenta a sa, cum ca PD este "un partid de neocomunisti", Voiculescu, care probabil s-a saturat sa stea in guvern si vrea cu tot dinadinsul sa fie dat afara, a spus ca "el cunoaste multi oameni din PD care au fost comunisti cu functii sau securisti".

"Nu e un lucru rau sa fi fost comunist si nu e un lucru deloc grav ca cineva a fost securist", a precizat insa seful conservatorilor, el insusi suspectat de atatea ori ca a avut oarece legaturi nu tocmai ortodoxe cu Securitatea. Mai mult decat atat, Voiculescu a explicat ca "au existat securisti buni, dar au existat si securisti rai, dar cei pe care-i cunosc eu au fost buni".

Niste securisti cumsecade, ce sa mai... In alta ordine de idei, Voiculescu a anuntat ca nu e de acord cu schimbarea lui Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.