Printesa Stephanie de Monaco intentioneaza sa se recasatoreasca cu primul ei sot, Daniel Ducruet, a relateaza AFP, citata de Mediafax.

Cei doi isi vor uni destinele pentru a doua oara abia primavara viitoare, pentru ca vor mai intai sa lase sa treaca anul de doliu decretat pe teritoriul regatului dupa moartea printului Rainier de Monaco. Printesa si fostul ei sot au impreuna doi copii.

Ei au divortat in octombrie 1996, dupa doar 15 luni de mariaj, ca urmare a publicarii unor fotografii in care Ducruet, fost body-guard al Printesei Stephanie, aparea in compania unei stripteuse belgiene la marginea unei piscine de pe Coasta de Azur.

Dupa incidentul respectiv, printesa s-a convins insa ca fostul ei sot a fost victima unui complot. "Daca fiul meu si Stephanie se recasatoresc, mi se indeplineste dorinta cea mai mare", a declarat mama barbatului, Maguy Ducruet.

"M-am rugat intotdeauna ca familia sa se reuneasca", a adaugat ea. De cateva luni, Stephanie si primul ei sot au fost vazuti "foarte des" impreuna, potrivit sursei citate.