Dragi cititori, dumneavoastra realizati in ce tensiune traim noi, cronicarii TV? Vai de capul meu, haideti sa va povestesc: marti seara, in jurul orei 22.00, ma aflam la domiciliul personal. Ma ocupam cu lectura unei carti exceptionale („Corectii“ de Jonathan Franzen, Polirom), cind m-a sunat colegul meu de pagina, Alin Ionescu, si, cu voce precipitata, m-a intrebat: „Te uiti pe OTV?“.

„Nu, am raspuns“. „Deschide repede, e Prigoana invitat si tocmai a anuntat ca se insoara iar cu Bahmuteanu, de au schimbat aia si titrajul“. „Deschid acum, multumesc ca m-ai anuntat“. Am tisnit in viteza spre televizor, impiedicindu-ma de toate obiectele din drum. Pe OTV se difuza „Fanatik show“.

In studio, Silviu Prigoana si prezentatorul emisiunii (genul fost distribuitor de prezervative cu ajutorul unui Matiz inscriptionat). Titrajul era, intr-adevar: „Prigoana se insoara cu Bahmuteanu!!!“.

Aflu ca va avea loc cea de-a patra casatorie dintre cei doi, ca Bahmuteanu a fost cea care l-a cerut pe Prigoana de sot si ca, probabil, casatoria se va face la Las Vegas, unde oamenii s-au mai casatorit si altadata. Mai aflu ca nu intotdeauna Bahmuteanu il cere pe Prigoana si ca, uneori, el e cel care formuleaza propunerea de mariaj.

Buuun, acum sa va explic de ce noi, cronicarii TV, avem o viata grea.

Pai, ia ginditi-va, ne-o fi usor sa facem fata unor asemenea personaje care se cearta, se impaca si se casatoresc la televizor de doua, trei ori pe luna sau chiar mai des?

Daca, in timp ce Prigoana arunca bomba, eu insami m-as fi aflat in Las Vegas sa ma marit cu Jude Law, n-as fi fost obligata sa las naibii si maritis, si tot, ca sa alerg, despletita, sa ma uit la OTV?