Lansare inovativa in Romania

de     Agora News
Luni, 12 septembrie 2005, 0:00


PRwave lanseaza in premiera in Romania serviciul de PR integrat - campanii de relatii publice, imagine si comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului.

"Continuand seria inovatiilor in domeniu, PRwave - www.prwave.

ro - primul site din Romania dedicat in totalitate imaginii, comunicarii si relatiilor publice si expertizei in aceste domenii, lanseaza pe piata un serviciu ce vine in completarea instrumentelor folosite de specialisti pentru gestiunea imaginii companiilor lor" a declarat Violeta-Loredana Calugarescu, CEO PRwave INTERNATIONAL.

"Desigur companii diferite au nevoi diferite, motiv pentru care PRwave a gandit o serie de modalitati de colaborare care sa se adapteze perfect cerintelor organizatiilor.

La nivel general sunt disponibile campanii care pot include studii de caz, articole, interviuri, anunturi de job-uri, bannere, stiri si evenimente promovate - insa totul se personalizeaza pentru fiecare companie in parte - fiind disponibile mai multe pachete.

Marele avantaj este acela ca nu se mai negociaza cu diverse agentii pentru spatiu online, ca intr-un singur loc pot fi adunate informatii diverse care sa aduca o institutie in atentia mediului de afaceri, specialistilor in relatii publice si tinerilor si din alte puncte de vedere, cu realizarile sale, cu lucrurile

interesante facute de-a lungul timpului. Profesionistii in imagine, comunicare si relatii publice au si ei de castigat gasind in PRwave - www.prwave.ro - o importanta sursa de documentare, de informatii si nu numai." a mai adaugat reprezentantul PRwave.

Serviciul se adreseaza oricarei companii care doreste sa beneficieze de vizibilitate si sa castige notorietate pentru ea, pentru realizarile sale, pentru proiectele derulate si campaniile desfasurate.

Serviciul este gandit astfel incat sa ofere o acoperire de minimum 3 luni de zile - per contract - si nu trebuie uitat nici faptul ca vorbind despre online vorbim despre materiale ce raman intotdeauna disponibile pe site, de promovare online cu niste costuri minime.

PRwave este primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii si expertizei in aceste domenii. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts` Opinion - articole scrise de specialisti romani si experti din strainatate - Case Studies, News, Events Calendar s.a.

PRwave a inaugurat de asemenea si primul blog din Romania pe teme de PR - www.prwave.ro/blog.27 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version