Sotul creatoarei de moda Romanita Iovan a impuscat mortal o persoana care le intrase in casa in cursul noptii de miercuri spre joi, transmite Realitatea TV. Primele informatii sugereaza ca Adrian Iovan a auzit zgomote in casa. El a surprins un barbat care furase mai multe bunuri si l-a impuscat mortal. Romanita Iovan a fost inclusa de revista Capital intre cele mai bogate 50 de femei din Romania.

Conform primelor informatii oferite de Politie, barbatul a fost ucis de Adrian Iovan cu o arma de vinatoare. Cadavrul a fost dus, in cursul diminetii, la morga, pentru a fi identificat.

Romanita Iovan este un nume cunoscut in lumea modei din Romania. In anul 1986 s-a remarcat ca manechin. Era angajata la UCECOM si in paralel era studenta a Academiei de Studii Economice. La scurt timp dupa revolutie, s-a hotarat sa-si deschida o afacere.

In anul 1992, Romanita Iovan isi deschide prima sa casa de moda. Anul 1996 i-a adus o noua provocare creatoarei de moda. A inceput un nou domeniu de activitate: afacerile imobiliare.

Romanita este casatorita cu pilotul Adrian Iovan. In prezent, creatoarea de moda are afaceri care implica un capital de un milion de dolari pe an. Potrivit revistei Capital, Romanita Iovan se afla in topul celor mai bogate 50 de femei din Romania. Averea sa este estimata la 6 milioane de dolari.