Sambata seara, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti a avut loc nunta lui Florin Moldoveanu, fostul iubit al Deliei Matache, cu Lucia, blonda pentru care cantareata s-a despartit de Florin. in urma cu sase luni, cei trei - Delia, Florin si Lucia - erau in centrul unui scandal de presa ce a tinut capul de afis al celor mai importante ziare din Romania.

Delia Matache isi acuza in urma cu cateva luni iubitul de infidelitate dupa o relatie de doi ani, in timp ce acesta spunea ca a dat-o afara din apartamentul in care locuiau impreuna pentru ca are un caracter imposibil. Florin Moldoveanu este unul dintre actionarii clubului Bonsai din capitala, asociat cu fotbalistul Bogdan Mara si a cunoscut-o pe Delia in urma cu trei ani.

Delia si Florin au legat o relatie de dragoste tinuta multa vreme departe de ochii presei. Cand ziaristii au aflat cine este iubitul secret al Deliei, au inceput si dezvaluirile: acesta mai avea o iubita, Lucia. Chiar daca initial Delia nu a dat crezare zvonurilor, cu timpul s-a convins ca relatia ei cu Florin nu este chiar ce si-ar fi dorit.

Casatoria acestuia cu blonda Lucia a luat prin surprindere pe toata lumea deoarece pregatirile au avut loc in cel mai mare secret. Cei doi au avut parte de o petrecere de zile mari la care au participat multi afaceristi, vedete din lumea modei si a sportului.

Petrecerea l-a costat pe proaspatul mire aproape 80.000 de euro si nu va fi urmata de o luna de miere deoarece mirele este foarte ocupat cu afacerile.

Alaturi de Florin si Lucia au fost nasii Cosmin si Georgiana Balcacean, Vladut Munteanu si logodnica sa Andreea Oroz, Bogdan Mara, Bobby Paunescu, venit fara Monica Birladeanu, Dan Fisher, Joshua Castellano, Catalin Botezatu, Fizz, Ciprian Sora, Daniel Ghita, Raluca Badulescu, Ciprian Loghin, Leta Ilie, Oana Roman, Jasmine, Fathi Taher-patronul hotelului Marriott, Loredana Groza, Florin Petrescu,

taraful de la Clejani. Multi dintre prietenii apropiati ai cuplului au trimis cadouri si flori celor doi. Mireasa a purtat o rochie bej realizata in Italia, iar mirele un costum negru. Despre relatia cu Delia, Lucia nu a vrut sa comenteze nimic, iar Florin spune ca e de domeniul trecutului. "Ce a fost a fost. Trebuie sa ne uitam inainte, nu in urma."