V-ati intrebat vreodata ce are Pinalti cu liberalismul?... OK, stiu, se poate raspunde cu o intrebare telefonata: ce are liberalismul cu PNL? Dar nu asta-i problema, vorba recent operatului de colon si "iubitor" de liberali cunoscut poporului ca Emil Constantinescu.

Urmariti, dragii Cuviosului, jocul de putere pe care Gheorghe Stefan il va opera duminica, la realegerea lui drept presedinte al cooperativei politice din Republica Pinalti! Cu fotbalul a rezolvat-o deja, afacerile ii merg struna si nici "Capital" nu mai pomeneste o vorba despre afacerile cu energie electrica ieftina.

Nu am sa insist acum pe incredibila putere scirboasa pe care o acumuleaza zi de zi, dar nu pot sa uit ca, mai acu' citeva zile, un anume ziar de sport a ascuns din editia electronica materialul despre Claudiu Saftoiu, consilierul prezidential, si Pinalti. Bun, Saftoiu a facut la vedere o treaba profesionala pentru Pinalti si PNL, dar de ce a disparut materialul?

De fapt, nici asta nu conteaza prea mult. Retin doar alunecarea spre disectii inutile, botezate comentarii savante sau pasionale, cind realitatea cade pe noi. Ne facem ca nu o vedem, pe ea, pe realitate, si comentam curbura coastelor unor cadavre vii. Pacatosii mai mari ca mine stiu despre ce e vorba, nu?

Pafnutie

HRR :: Membru Senior