Daca as declara ca intentionez de saptamina viitoare sa devin top-model, probabil ca m-as trezi cu masina Salvarii la poarta si bagat rapid in camasa de forta, nu cumva sa arunc in aer casele de moda din Romania cu talia mea de mosier.

Iata, insa, ca fatuca, infasurata ca o ata de papiota pe mosorul capitalist numit Irinel Columbeanu, afirma cu seninatate ca vrea sa se faca ziarista si nici politia, nici parchetul, nici AZR-ul nu se autosesizeaza.

Asa cum venerabililor avocati le tin trena june sfioase ce vor sa se adape la izvorul elocventei si al tainelor de barou, astept ziua cind in jurul lui Ion Cristoiu, spre exemplu, vor bizii ca deasupra unui borcanas cu miere albinutele cu picioroange evadate din stupina Zinei Dumitrescu si atrase ca un magnet de dulcele budoar al jurnalismului.

Chestia asta ar indeparta o data pentru totdeauna ceata subiectivismului, emanata de perfidele topuri ale celor mai prizati oameni din presa. Pentru ca talentul celor ce tin condeiul intre deste va fi, in sfirsit, masurabil la glezne, la talie si la bust.