Jucatorii Stelei s-au bruscat cu adversarii din Serie C de la echipa Massese, in timpul partidei jucate joi seara in Italia. Partida s-a incheiat cu victoria echipei romane.

Scandalul a izbucnit inainte de golul lui Cristea, marcat in minutul 81. Jucatorul Stelei s-a luat la cearta cu adversarii, dupa ce un italian i-a tras un pumn si apoi un picior in fund il loviseara cu piciorul, intentionat.

A urmat o cearta generala, in care a intervenit si Cosmin Olaroiu, pentru a-si potoli elevii. Oli i-a strigat celui care l-a lovit pe Cristea: "Ce crezi ca faci, idiotule?"

Meciul s-a incheiat cu victoria romanilor, cu 1-0, prin golul marcat de Andrei Cristea .

Vineri, in ultima zi a stagiului de la Montecatini, echipa lui Cosmin Olaroiu va juca impotriva elvetienilor de la FC Sion, locul 1 in liga secunda helveta, de la ora 16:00.

In Cipru se schimba foaia

Steaua se va afla intre 24 ianuarie si 4 februarie in Cipru, unde are programate patru partide amicale. In afara meciului anuntat cu Steaua Rosie Belgrad din 29 ianuarie, ros-albastrii vor deschide turneul cu un amical in care vor intalni rusii de la Luch Energiya Vladikavkaz.

Pe 1 februarie adversarii vor fi cei de la Slovan Liberec, liderul campionatului ceh, iar in ultima zi a turneului tot o echipa din Cehia, FK Teplice, ocupanta locului doi.

La Montecatini, antrenorul Cosmin Olaroiu a evitat amicalele cu echipe tari - era de fapt si imposibil de realizat pentru ca formatiile din primele esaloane ale campionatului italian disputa doua meciuri de etapa pe saptamana - si a preferat sa intalneasca grupari din diviziile inferioare, principalul obiectiv al antrenorului fiind pregatirea fizica.

Spectatori in Serie A

Antrenorul Cosmin Olaroiu, un adept al stilului de fotbal din Il Calcio, a decis ca seara de miercuri sa fie dedicata unui joc din Serie A. Astfel, Oli si-a dus elevii sa vada pe viu una din intanirile din cadrul etapei a 20-a din prima liga peninsulara.

Desi jocul celor doua formatii a fost modest, pe alocuri chiar plictisitor, fotbalistii din Ghencea au trait fiecare faza mai importanta de la cele doua porti la cote maxime. Si nu pentru ca i-ar fi interesat evolutia uneia dintre echipe, care ar fi fost, ipotetic, un viitor adversar in Cupa UEFA, ci pentru ca la mijloc se aflau bani 'frumosi'.

Inainte de a parasi hotelul 'San Marco' cu directia Empoli, la 55 de kilometri de Montecatini, jucatorii, staff-ul tehnic si cel administrativ au pariat fiecare cate 10 euro pentru scorul corect al intalnirii. Lovin, Paraschiv, Ogararu sau presedintele executiv Mihai Stoica au mers pe mana gazdelor, traind alaturi de 'tifosii' echipei locale fiecare moment important al meciului.

Cum meciul s-a incheiat nedecis, 1-1, au fost desemnati patru castigatori, care si-au impartit in mod egal cei aproximativ 400 de euro stransi. Antrenorul Cosmin Olaroiu, Victoras Iacob, Laurentiu Dinita si masorul Mitica Neagu au fost invingatorii. 'Accept si bancnota de 100 de euro, nu este o problema', a glumit Oli la plecarea spre Montecatini.