Venita sa-si ridice premiul de popularitate decernat de revista "Avantaje", Mihaela Radulescu nu a putut sa urce pe scena pentru trofeu. Doctorii nu i-au pus un diagnostic, desi este in spital de miercuri seara. Vedeta nu exclude varianta unei alte sarcini extrauterine.

Mihaela a incercat de cateva ori sa se ridice de pe scaun, dar, dupa ce tentativele au esuat, vedeta a marturisit ca a fost luata pe neasteptate de o criza de sciatica. "Cred ca e de vina criza de sciatica... o fi vreun semn ca trebuie sa ma retrag", a glumit prezentatoarea.

DESCULTA PE HOLURI

Din cauza durerilor, Mihaela, aplecata mult in fata si sprijinita de doi fotoreporteri, a reusit cu greu sa iasa din incapere.. Mihaela a renuntat la sandalele cu tocuri de 10 cm, mergand desculta pe holurile hotelului Hilton. Personalul i-a pus la dispozitie camera 130, unde a asteptat sosirea Salvarii.

NU ERA PRIMA CRIZA...

Radulescu a marturisit ca nu se afla la prima criza de acest gen. Tot miercuri, ea mai trecuse printr-o astfel de experienta, mai usoara ce-i drept, dar care fusese calmata rapid cu o injectie. Din cauza acestor crize, Mihaelei i s-a interzis sa ridice greutati. Cu toate acestea, vedeta a spus ca nu isi poate refuza placerea de a-si lua copilul in brate. Ayan, baietelul ei, care cantareste nici mai mult, nici mai putin de 13 kg.

CU FAMILIA IN SPITAL

Primele persoane la care vedeta a sunat au fost sotul sau, Elan, care urma sa-i aduca haine de schimb, si doctorul Vladareanu, care a plecat val-vartej spre Elias. In ultimul timp, ea a fost nevoita sa faca din ce in ce mai multe drumuri la spital. In urma cu doar trei zile, fratele ei a fost externat.

Nu se stie cat timp va ramane internata, insa Mihaela i-a cerut ieri voie doctorului sa plece doua ore pentru a inregistra emisiunea Corinei Danila, de la Euforia TV. Mihaela Radulescu a intrat in direct prin telefon si la emisiunea Vedete Tv, unde a declarat ca a avut aceleasi simptome, abdomen intarit si piciorul amortit, ca si in cazul primei sarcini extrauterine din urma cu aproape doua luni.

Insa vedeta ia in calcul si o apendicita, o colica renala sau o criza de sciatica.

Articol integral in Ziarul