Iesite din atentia publicului dupa ce emisiunea "Bune si nebune" a fost oprita in acest sezon de conducerea postului Pro TV, fostele prezentatoare Ana-Maria Gheorghe si Andreea Andrei isi cauta acum un nou format care sa le relanseze.

Oportunitatea a aparut odata cu organizarea de castinguri pentru un nou serial realizat de MediaPro. Potrivit unor surse neoficiale, producatorii doresc insa doar pe una dintre ele in distributia serialului, fapt care a intetit serios rivalitatea dintre Andreea, iubita lui Lucian Viziru, si fosta sa partenera de platou, Ana-Maria.

Ana-Maria are mai multe sanse

Dupa ce si-au incercat norocul la concursul "Miss Playboy 2005", Andreea Andrei si Ana-Maria Gheorghe au devenit colege la carma emisiunii "Bune si nebune".

Din pacate, succesul productiei a fost efemer, show-ul fiind scos din grila incepand cu sezonul 2006. In timp ce colega sa Ana-Maria, mai talentata intr-ale actoriei, si-a gasit repede un rolisor in sitcomul "La servici", Andreea s-a vazut nevoita sa incerce gustul amar al tusei, singura sa consolare fiind faptul ca petrecea mai mult timp cu iubitul ei, cantaretul Lucian Viziru.

De curand insa, pe piata a aparut o noua provocare, un serial de comedie. Amandoua s-au inscris la castinguri, insa, din pacate, doar una va primi rolul mult dorit. Potrivit unor surse din interiorul trustului, cele mai mari sanse le-ar avea Ana-Maria, insa lucrurile nu s-au decis deocamdata.

Articol integral in Averea