foto: Cotidianul

Situatia s-a repetat saptamina trecuta la meciul disputat de Farul in Giulesti.

Ramas fara cei mai buni discipoli pentru ultimele etape, care si-au zdrobit chipul reflectat in geamurile de la Bistrita sfirsind cu venele taiate, „Razboinicul Luminii" iese la atac cu punga de bani pentru a fi sigur ca anul viitor va putea, la deplasarile cu Steaua in cupele europene, sa-si reinnoiasca garderoba la magazinele din centrul Londrei frecventate si de sultanul Bruneiului.

Strategia a fost testata cu succes saptamina trecuta, cind Gigi Becali l-a sfidat din nou pe Sebastian Bodu, anuntind ca a premiat jucatorii Farului pentru a-i incurca pe rivalii de la Rapid. Ea se va repeta, dupa toate probabilitatile, la sfirsitul acestei saptamini, beneficiari fiind chiar rivalii de data trecuta.

Fiscul doarme-n ghete

Nederanjat de oamenii Fiscului, Becali a anuntat, in direct la PRO TV, ca va incerca sa le ofere bani jucatorilor echipei Gloria Bistrita pentru a-i motiva in vederea meciului cu Rapid, care se va disputa vineri seara. „Eu am sa vorbesc cu echipa, direct cu jucatorii, o sa las banii acolo si le zic: «Luati!», asa cum am facut si cu Farul.

Si sa vedeti cum se vor intimpla surprize mari...", a declarat Becali. Referitor la aceasta intentie, Sabau a spus ca aceasta este problema conducerii: „Pe mine ma intereseaza sa antrenez cit mai bine echipa, sa obtin rezultate", in timp ce jucatorii au declarat ca vor lua banii.

Atac la MM

Referitor la faptul ca oficialii clubului Gloria au fost nemultumiti ca managerul general al gruparii Steaua, Mihai Stoica, a fost suspendat numai sase luni pentru incidentele de la meciul Gloria - Steaua, Becali a spus: „Ca sa fie multumit si Padureanu, si Horoba, eu o sa fac un recurs si o sa cer sase ani, nu sase luni pentru Mihai Stoica".

Articol integral in Cotidianul