Zilele acestea, unii dintre membrii Consiliului de Administratie pregatesc plecarea lui Gigi Netoiu. La sedinta care va avea loc, Comandantului i se vor aduce anumite acuze, printre care se remarca una care va atrage despartirea de el: i se vor imputa toate nereusitele acestui an competitional. Lui Netoiu i s-au oferit puteri sporite in aceasta iarna, iar acum actionarii vor sa-l scoata vinovat.

Perioada de framintari de la Dinamo nu s-a incheiat inca. Ultima miscare fa- cuta de sefii ciinilor, instalarea lui Mircea Rednic in functia de antrenor incepind din vara, masura menita sa aduca linistea, a declansat, de fapt, un nou scandal. Gigi Netoiu s-a opus aducerii tehnicianului Vasluiului, el dorind sa-l pastreze in functie, in continuare, pe Florin Marin.

De asemenea, la sedint a care trebuia sa clarifice toate problemele clubului, Comandantul a propus transferul lui Frasineanu.

De asemenea, el le-a reprosat lui Cristi Borcea, Florian Busca si Dragos Savulescu ca, avind sprijinul lui Nicolae Badea, au hotarit singuri numirea antrenorului. Toate aceste lucruri i-au facut pe restul actionarilor sa nu mai doreasca prezenta lui Netoiu printre membrii CA. Astfel, in viitoarea sedinta de consiliu, ei vor incerca sa-l determine pe Comandant sa plece de la Dinamo.

Din cite se pare, actionarii il vor scoate raspunza tor pentru returul dezastruos al echipei, pentru ca, incepind cu aceasta iarna, el a fost practic numarul unu in club, ocupind si cea mai mare functie administrativa.

Oficialii au de gind sa-i reproseze si faptul ca a avut mina libera la club si ca si-a adus jucatori de-ai sai, exemplele fiind Barca uan si Florea, care nu au confirmat deloc in acest retur. Prin aceasta mutare se urma- reste indepartarea lui Netoiu in prima faza din functia de director general al clubului si, odata aceasta miscare facuta, se va merge si mai departe.

Ramas izolat si practic fara putere decizionala, actionarii vor sa-l determine, intr-un final, pe Comandant sa para- seasca si postura de actionar.

Moti: "Sus e problema"

Fundasul lui Dinamo, Cosmin Moti, l-a aparat pe antrenorul sau, Florin Marin. "Este antrenorul nostru si trebuie sa ramina cel putin pina la terminarea campionatului. Haideti sa-l lasam in pace. Problemele nu sint la nivelul bancii tehnice, ci mult mai sus", a spus ex-craioveanul.

Conflict cu Giovani

Netoiu a mai vrut sa plece In iarna, Gigi Netoiu a fost la un pas sa paraseasca pe Dinamo, cind a avut un conflict cu presedintele executiv Ioan Becali. Cei doi s-au certat la cutite din cauza transferului lui Grigorie la Wisla Cracovia. Netoiu, cel care facuse tranzactia, dorea sa pastreze toti banii pe care polonezii ii plateau, adica 1.200.000 de dolari.

Comandantul avea argumentul ca jucatorul era al sau si astfel nu datora nici un ban gruparii. Giovani s-a enervat si lucrurile au degenerat, ajungindu-se chiar pina acolo incit fostul impresar a aruncat cu un pahar dupa inamicul sau, iar acesta a vrut sa plece.

Pina la urma, Netoiu a ramas, iar Giovani a parasit pe Dinamo. La doar citeva zile dupa, el s-a certat si cu Cristi Borcea din cauza organigramei, iar Netoiu a vrut sa se retraga, pretul cerut fiind drepturile totale asupra lui Moti, pentru care avea o oferta de 2,2 milioane de dolari. In cele din urma, Netoiu a primit functia de director general.

Sefii au fost in vestiar

Inainte de antrenamentul de ieri al ciinilor, Gigi Netoiu si Cristi Borcea au facut o vizita in vestiarul echipei. Borcea a tinut sa infirme zvonurile care indica framintarile de la club. "Sintem o echipa la Dinamo, sintem uniti si vrem sa facem front comun. Avem un tel, sa participam in cupele europene. Nu sintem doua tabere", a afirmat directorul executiv al alb-rosiilor.

Petre, la antrenament

Florentin Petre a revenit, ieri, la pregatiri. Capitanul fusese invoit timp de o saptamina dupa ce cu o zi inaintea meciului de la Mioveni tatal sau decedase. La acel meci s-a tinut, de altfel, si un moment de reculegere in memoria tatalui lui Florentin, iar suporterii au avut un banner pe care scria: "Petre, sintem alaturi de tine".

ADRIAN PORUMBOIU (finantator FC Vaslui):" Rednic nu a semnat nimic. Este antrenorul nostru pina la finalul sezonului si cred ca va ramine si in continuare"