Salonul de nunti si petreceri Talisman, si-a inceput activitatea la sfarsitul anului 2005. Atunci mi s-a parut incredibil ca un salon de nunti si petreceri a primit autorizatie de functionare intre 2 blocuri (distanta dintre cele doua blocuri e de aprox. 30m), pe str. Observatorului 107 (deasupra reprezentantei Mitsubishi).

Cat timp a fost iarna, lucrurile au fost cat de cat acceptabile - usile erau inchise si doar daca aveai nevoie sa deschizi geamul auzeai galagia. Acum insa, salonul Talisman si-a facut si terasa (sub geamurile noastre), asa incat in fiecare sambata si in fiecare duminica de la 14 la 24 (su dupa 24) suntem "nuntasi", trebuind sa rabdam muzica, injuraturile, chiuielile si urarile fiecaruia.

Mai mult, fiind perioada de banchete, in multe zile din sapatamana, se intampla acelasi lucru. Oricat ai fi de tanar si petrecaret, te cam saturi sa fii participant fara voie la 2 nunti pe saptamana si la cateva banchete.

Daca sugestia dumneavoastra este sa sesizez politia, nu mi se pare ca e o sugestie buna: eu nu am nimic cu cei care sarbatoresc ci cu cei care au ales acest loc ca si locatie pentru un salon de nunti si cu cei din Primaria Cluj Napoca care au autorizat asa ceva.