Berlina de lux Maserati Quattroporte si-a completat colectia de premii cu inca o recunoastere internationala. Prestigioasa publicatie “Robb Report” din Statele Unite ale Americii a desemnat nava-amiral a marcii Maserati drept “Best of the Best 2006”, evaluand-o ca fiind cea mai avansata expresie a berlinelor de inalta clasa.

Specialistii publicatiei au apreciat excelenta modului in care Quattroporte ofera performantele si placerea de a conduce proprii modelelor supersport, dar in confortul unui sedan de lux. Designul caroseriei si al interiorului, calitatea si finetea materialelor au reprezentat de asemenea factori determinanti in acordarea titlului “Best of the Best” berlinei Maserati Quattroporte.

Recunoasterea din partea publicatiei Robb Report continua lunga serie de aprecieri acordate modelului Maserati Quattroporte de catre specialistii in domeniu din intreaga lume.

Pe langa evaluarile excelente din punct de vedere calitativ, clientii au si satisfactia unei investitii profitabile: potrivit specialistilor de la Sanguinetti Editore, autorii cotatiilor Eurotax pentru vehiculele rulate, modelul Quattroporte isi pastreaza cel mai bine valoarea dintre berlinele cu patru usi ale segmentului G lux.